Följ Svenska Teknik&Designföretagen

Svenska Teknik&Designföretagen medlem i ACE

Pressmeddelande   •   Maj 05, 2017 10:12 CEST

Idag blev det klart att Svenska Teknik&Designföretagen går med i den europeiska arkitektorganisationen ACE (The Architects’ Council of Europe).

-Svenskt näringsliv och svenska arkitektföretag är tätt sammankopplade med Europa och resten av världen. Därför är det viktigt för oss att vara med och påverka utvecklingen även i dessa länder. Medlemskapet i ACE ger oss en viktig plattform för att kunna göra det, säger Magnus Höij, vd Svenska Teknik&Designföretagen.

ACE har 43 medlemmar runtom i Europa som totalt representerar drygt 560 000 arkitekter. Organisationen verkar bland annat för ökad arkitektonisk kvalitet, hållbart byggande och hög kvalitet på Europas arkitektutbildningar. ACE jobbar för ökad rörlighet och samarbeten över landsgränser och agerar som en samlad röst för att skapa bättre villkor för Europas arkitekter och arkitektföretag.

För ytterligare frågor kontakta:

Magnus Höij, vd, Tel: +46 70 310 35 00

Välkommen till Svenska Teknik&Designföretagen
- innovativ design för smarta samhällen

Svenska Teknik&Designföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för arkitekt- samt teknik- och industrikonsultföretagen. Vi samlar 720 företag med cirka 34.000 medarbetare. STD-företagen ingår i Almega - Sveriges största arbetsgivar- och branschorganisation för tjänsteföretag.

Läs mer på www.std.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera